Dag 88

Dagarna går, blir bara mer o mer otålig. Vill att våran dotter ska komma! Dels för att jag är extremt bebissugen och för att mitt ♥ kommer hem till Linköping en stund! Ska på kontroll den 7 och se hur "redo" min kropp är för en förlossning eftersom att vi bestämt oss för en igångsättning då det är större chans att love hinner vara med på förlossningen. Så hoppas att allt går som det ska nu!
 
Annars går dagarna som vanligt. Vi tar en vecka i taget och kämpar oss igenom det. För sålänge vi har varandra så klarar vi allt! Och det är ju faktiskt bara 11 månader kvar till "möjlig fotboja" så det känns ändå rätt okej med allting just nu. Min stora flicka som man får säga nu har slutat med nappen, inne på tredje natten i rad! Är så grymt stolt över henne med tanke på hur "besatt" hon varit av den. Och att det inte ens var jag som sa åt henne utan hon som bestämde det helt själv! Idag har vi även bestämt att hon ska hjälpa bebisen o ta på sig mössan för det är kallt ute och så får hon vakta bebisen så hon inte ramlar ner från sängen. Men inte byta blöja för sånt kan bara mamma... Haha hon är för underbar ibland!
 
Ska straxt lägga mig o glo på... Ah gissa vad? Paradise såklart! Snart är det slut iaf så slipper man det. Men godiset kanske jag behåller? Nae när bebisen kommer så har jag ingen ursäkt att fortsätta så då får jag jobba för att komma i form igen. 
 
Men nu ska jag och fröken hicka lägga oss i sängen. Måste vara grymt jobbigt att ha hicka VARJE dag? Haha stackare. I helgen åker jag till min kärlek igen och helgen efter det blir nog sista innan förlossningen... Var där i helgen med stora tjejen och gud så underbart det känns när vi är ihop hela familjen! Hon har verkligen saknat honom, det var ju trots allt en månad sen om inte mer? Har inte helt koll på helgerna. Försöker ju att inte tänka så mycket på det även om det är svårt.
 
I alla fall, godnatt!
 
 
 
Jag älskar dig så grymt JÄVLA mycket!