Dag 104

8 dagar kvar till BF. Om hon kunde komma nu? Längtar extremt efter min lilla tjej! Det gör vi båda två. Så numera går jag bara och väntar på att det ska sätta igång men blir förmodligen efter den 21 med min tur. Haha! I helgen åker vi tyvärr inte till anstalten. Vill ju inte föda barn i norrköping i fall att. Men som tur är åker Js mamma dit så lite sällskap får han iaf. Och jag får en ensam helg med min stora dotter. Kan ju behövas eftersom det inte kommer bli så mycket sånt efter bebisen. Och hon behöver ju känna att jag bryr mig om henne också. Inte lätt med två barn och båda ska ha lika mycket uppmärksamhet. Tur jag har den där känslan att jag kommer klara det iaf för det är ju den som behövs för att ta sig igenom saker.
 
Klockan närmar sig 1 så snart är det bara 2 timmar kvar tills jag ska hämta min gullunge! Får se vad vi hittar på. Js pappa hade ju med sig vattenfärg så kanske ska kladda ner oss lite? Haha vet ju någon som tycker om det iaf! Har även bokat in lite tid för mina närmaste vänner innan bf så hoppas jag hinner umgås med dom! Känner att jag måste passa på nu för sen finns väl inte lika mycket tid till det.
 
Som ni förstått så vart det alltså ingen igångsättning så vem vet när jag får träffa J igen? Ännu en anledning att längta efter förlossningen för inte förns då ses vi igen. Usch vill inte tänka på att jag kan gå 2 veckor över tiden som första gången... Tur det finns dom där "småsakerna" man kan längta till innan han kommer hem som t.ex permissionsgången i februari. Eller ah, första permissionen på 8h är inte så jätteintressant faktiskt.. Men andra i mars och vidare när han kan komma hem och SOVA hos oss. Bara tanken är helt underbar. Känns nästan som en dröm att han ska komma hem igen? Min dröm och min enda önskan just nu. Ska ALDRIG be om något mer för i honom ser jag det bästa jag någonsin kunnat få! En underbar pojkvän och en helt fantastisk pappa. För som han vart mot min stora tjej så vet jag att han kommer bli den bästa. Inga tvivel alls på den fronten!